Ervaringen


Paardenbloemen in takDe afgelopen jaren hebben verschillende mensen ervaren hoe het is om coaching te krijgen of een stiltewandeling mee te lopen bij Insight Outside. Hieronder hun verhaal: 

 


“Ik heb een aantal keren de coaching gedaan en heb het als erg zinvol voor mij ervaren.
Het helpt mij om mijn verdriet en nare ervaringen te uiten.
Annemieke is een goede coach hierbij, ze weet precies de goede vragen te stellen en mij erop te wijzen wat ik kan doen met mijn gevoelens.”
(Ann. Dorsman, 16 januari 2017)

 

“Op 30 oktober 2016 was ik mee met de stiltewandeling in de Stille Kern.

Op de parkeerplaats ontmoette ik Annemieke en de medewandelaars. Tot en met het uitzichtpunt konden we een praatje maken en de natuur met elkaar bewonderen. Daar aangekomen kregen we informatie van Annemieke. Ze gaf ons een mooie gedachte mee voor onderweg, heel toepasselijk afgestemd op het jaargetijde, de herfst. We hebben een uur in stilte gewandeld, Annemieke gaf het tempo aan en we liepen lekker door. De Stille Kern is een prachtige omgeving voor een wandeling en het voelde echt als quality time voor mezelf. Best bijzonder om mee te maken, ik kreeg er echt energie van en voelde me heel vitaal toen ik daar liep. Wat mij opviel was dat er echt ruimte komt in je hoofd voor heldere gedachten en nieuwe ideeën.

Bedankt dat je me deze stiltewandeling gratis aanbood i.v.m. de dag van de stilte, een leuke manier om hiermee kennis te maken. Ik loop graag nog eens met je mee.”
(Anoniem, 30 oktober 2016)


“Ik heb de wandeling als prettig ervaren. Jouw rol was mijn inziens duidelijk, echt een coach en sturend op zelfinzicht. Je liet mij denken en doen. Zelf ken ik de weg in het bos niet, dus ik wist op een bepaald moment de weg niet goed. Dit hield me bezig, nadat ik wist dat jij de weg wel wist en indien nodig een kaart mee had kon ik het loslaten. Misschien is het goed om dit vooraf aan de wandeling alvast te benoemen. Dat je als gecoachte wandelaar hier niet mee bezig hoeft te zijn.” 
(Anoniem, 1 december 2015)

 “Onder andere ik had de eer om mee te mogen als proefcliënt*. Dat gaf mij nog een beetje het idee dat het niet zo confronterend zou worden. Helaas was er niets te merken van het feit dat dit nieuw was voor Annemieke en werd het wél confronterend. Annemieke stelt je direct op je gemak, is onbevooroordeeld en stelt gerichte, scherpe maar veilige vragen. Het is heel leuk om je omgeving te gebruiken als symbool voor bepaalde levenservaringen.

Je komt in, relatief gezien, korte tijd tot belangrijke, diepe punten. Het is leerzaam, gezellig en meer dan de moeite waard!” (Lorraine Brochard, 7 juli 2015)

 


 

In verband met de privacy wordt alleen de naam van de cliënt vermeld als hij/zij daar expliciet toestemming voor heeft gegeven. 

*Proefcliënten: mensen die mij geholpen hebben om mijn werkwijze en expertise te verfijnen en uit te breiden om zo een gedegen basis te hebben met mijn praktijk.