Over mij

Foto Annemieke Versteeg

Mijn naam is Annemieke Versteeg. Ik woon in Zeewolde met mijn man en twee kinderen. Ik ben gek op de natuur en voel me op mijn best als ik buiten ben. Als kind al vond ik het heerlijk om buiten te zijn en de natuur in te trekken. Toen ik opgroeide kwam de liefde voor het wandelen daar bij.

Ik heb altijd gezegd dat ik met mensen of dieren wilde werken. Daarom koos ik in eerste instantie voor een opleiding tot dierenartsassistente. Na afronding hiervan bleek het toch niet te zijn wat bij me past. Ik ben verder gaan kijken en kwam bij een opleiding die mijn passies voor de menselijke psyche en voor drama/toneel combineerde. Zodoende ben ik dramatherapeut geworden.

Toch merkte ik dat het ‘binnen’ werken mij niet gelukkig maakte. Ik ben een buitenmens en hou van de vrijheid die ik buiten ervaar. Ik volgde de cursus ‘wandelcoaching’, daarmee viel alles op zijn plek. Ik voel me dankbaar en blij dat ik nu al mijn passies kan combineren: buiten zijn, wandelen, coachen en begeleiden, drama, natuur en (samen)werken met mensen.